Logo gemeentenieuwsonline.nl
Elles Springs en Mark de Grauw. (foto: Lex Hulscher)
Elles Springs en Mark de Grauw. (foto: Lex Hulscher) (Foto: Lex Hulscher)

Zondagmiddagconcerten muziekbuurt Elst van start

ELST - In de Elsterse muziekbuurt start de serie huisconcerten op zondag 31 maart. De eerste keer staat in het teken van lichte muziek.

Elles Springs, bekend voor haar deelname aan de Voice of Holland, zingt rustige Americana-liedjes, die zich goed lenen voor een huiskamersetting. Ze zingt samen met haar muzikale partner Mark de Grauw. Twee gitaren, twee keer zang. De andere muzikant is Alex B. De muziek van Alex B. is een mix van Engelstalige countrymuziek, rock, blues en easy listening. Hij legt het accent op melodie en beeldende teksten.

De concerten beginnen om 14.30 uur en vinden plaats op twee locaties. Na drie kwartier wandelt het publiek naar het andere gasthuis. Daar wordt men ontvangen met een drankje en dan volgt een tweede optreden. Om 16.30 kan men tot 17.00 uur nog even napraten met de muzikanten, initiatiefnemers en met de buurtgenoten.

De toegang is gratis, dankzij de cheques die de gemeente heeft geschonken en die in grote getale verzilverd zijn. Voor het drankje mag men een vrijwillige bijdrage geven. Opgeven kan per mail bij mverp@kpnmail.nl of met een briefje in de bus bij Haydnstraat 44 beide met vermelding van naam, adres en datum. De adressen waar de concerten gegeven worden zijn deze eerste keer in de Haydnstraat. U krijgt een toegangskaartje in uw brievenbus of per mail. Bij veel belangstelling geldt de volgorde van aanmelding. Als er plaatsen over zijn, zijn ook mensen die niet in de muziekbuurt wonen welkom. Het volgende zondagmiddagconcert staat gepland op 23 juni.

Meer berichten