Overheerlijke taart voor bij de koffie door Arisse Cakes.
Overheerlijke taart voor bij de koffie door Arisse Cakes. Foto: Eigen foto

Samen smaakt het beter!

Algemeen

KESTEREN - Op woensdag 17 april hebben ze weer genoten van een heerlijke maaltijd. Vrijwilligers hadden nasi en bami gemaakt en er was kipsaté, kroepoek, gebakken uitjes et cetera. 

Terwijl bij de gasten het eten opgeschept werd, werden er heerlijke verse eieren en loempia’s gebakken. “U hoort het al, er was weer een overvloed aan eten. En wat fijn dat er deze keer ook weer mensen bij waren die we nog niet eerder bij de maaltijden hebben ontmoet. Welkom!

Na het hoofdgerecht stond er een heerlijk toetje voor ons klaar van ijs, fruit en slagroom. Afsluitend hebben we een gedeelte uit de Bijbel gelezen en gedankt. 

Daarna werden we nog verrast met een kopje koffie met daarbij een prachtige en heerlijke taart. Daarvoor werd Marije Arisse, van Arissecakes, heel hartelijk bedankt. Ze heeft voor ons met veel liefde en passie geheel kosteloos deze prachtige taart gemaakt. 

Eet u de volgende keer ook gezellig met ons mee? Iedereen is welkom op 5 juni om 17.00 uur inloop, 17.30 uur aanvang maaltijd, 19.30 uur einde maaltijd in het verenigingsgebouw Eben-Haëzer, Kerkstraat 4 Kesteren. Kosten: 2,- euro per persoon (Maximaal 10,- euro per gezin). Zijn de kosten een probleem? Dan betalen wij voor jou. Opgeven: bel/app naar 06-58947197,  mail naar samensmaaktbeter@gmail.com of kijk op https://www.hervormdkesteren.nl/gemeente/dorpsondersteuner.”

Uitgelicht

Digitale krant