Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
zaken

24-uurs zorg in Neder-Betuwe: Wat is er mogelijk?

Zakelijk

Wanneer uw naaste zorg nodig heeft, is het begrijpelijk dat u dit zo lang mogelijk thuis wil doen. Maar als de zorgdruk te hoog wordt en mantelzorg te intensief, is particuliere thuiszorg een alternatief. In dit artikel vertelt Zuster Jansen wat er mogelijk is.

Wat houdt particuliere thuiszorg in?

Particuliere thuiszorg kent verschillende vormen: dementiezorg, zorg bij Parkinson, nachtzorg en intensieve verpleging. Zuster Jansen heeft een breed aanbod thuiszorg, waaronder ook 24-uurszorg. Uw naaste kan met thuiszorg in zijn of haar vertrouwde omgeving blijven en de zorg kan volledig naar uw wens worden ingevuld.

Een vast team van zorgmedewerkers zal u helpen met de zorg, waardoor u en uw naaste altijd bekende gezichten zien. Het zorgteam stemt de zorg volledig af op de wensen van u en de hulpbehoevende persoon. U hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat de standaard activiteiten en routines worden aangepast. 

Geen wachtlijsten en mogelijkheid van PGB

Bij Zuster Jansen zijn er geen wachtlijsten, zodat uw naaste niet hoeft te wachten op passende thuiszorg. Zelfs in noodsituaties kan er snel zorg worden geleverd in Neder-Betuwe.

Bij particuliere thuiszorg worden de kosten gedragen door de persoon die hulpbehoevend is. Het is echter mogelijk dat u een deel van de kosten vergoed kunt krijgen via het persoonsgebonden budget (PGB). Het is raadzaam om te controleren of uw naaste een indicatie heeft vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) om eventuele vergoeding te ontvangen. Soms is er sprake van een eigen bijdrage, maar dan heeft u wel de volledige vrijheid om de zorg naar eigen wens in te vullen.

Als u niet langer in staat bent om zelf voor uw dierbare te zorgen, neem dan contact op met Zuster Jansen voor meer informatie. U kunt dit telefonisch doen, via e-mail of het contactformulier op de website.

Uitgelicht

Digitale krant