Logo gemeentenieuwsonline.nl
Septimbre
Septimbre (Foto: pr)

Septimbre - Laat je niet kisten

ELST - Op zondagmiddag 24 maart om 15:00 uur staat Septimbre met hun Theatershow 'Laat je niet kisten' in Theater De KiK in Elst.

In 'Laat je niet kisten' laten de zeven mannen van Septimbre zien dat er nog volop muziek zit in het leven, ook als je ouder wordt. Op weg naar een voltooid leven, of nog toekomstplannen? Heimwee naar vroeger of nieuwsgierig naar later? Humor, zelfspot en prachtige muziek uitgevoerd door een geweldige vijfmansband zijn de ingrediënten van deze cabareteske theatershow, die overal laaiende reacties oproept:

Septimbre is in september 2007 opgericht. De complete groep bestaat uit tien personen. De zeven uitvoerende mannen (septem) weten met elkaar een fantastische klankkleur (timbre) te creëren. Hun formule blijkt al jaren succesvol: de vele facetten van het ouder worden passeren met een knipoog de revue. Het succes is vanaf het eerste optreden groot.

Alle programma’s worden tot nu toe geprezen om de humor, herkenbaarheid, het hoge tempo en de grote muzikaliteit. Septimbre wordt vanaf de eerste show regelmatig geboekt en treedt elk jaar gemiddeld 12 keer op in diverse theaters in en buiten de regio. Vanaf de start in 2008 hebben ze de voor- en nadelen van het ouder worden en de vergrijzing in onze theatershows van vele kanten belicht. Nu 10 jaar later zou je je kunnen afvragen of deze kijk op het ouder worden is veranderd. Tijd om de balans op te maken.

Meer berichten