Logo gemeentenieuwsonline.nl
Online uitreiking Rabo ClubSupport
Online uitreiking Rabo ClubSupport (Foto: Rabobank)

Online-uitreiking Rabo ClubSupport

NEDER-BETUWE - De stemperiode van Rabo ClubSupport is gesloten. De verenigingen en stichting in de Betuwe zijn vast heel benieuwd naar de uitslag. Graag hadden we de cheque met het te ontvangen bedrag persoonlijk overhandigd, maar helaas laten de maatregelen rondom corona dit niet toe.

Op dinsdagavond 10 november om 20.30 uur maken we in een live-uitzending de uitslagen feestelijk bekend. Deze live-uitzending kan gevolgd worden via de volgende link: hnk.tv/uitreikingwestbetuwe. Marlies Claasen, televisiepresentatrice bij Omroep Gelderland, voice-over en zangeres, zal er samen met Ans Verhoef en Remco Boer van de Rabobank West Betuwe een verrassende avond van gaan maken. We nemen je mee langs de verschillende doelen van deelnemende verenigingen en stichtingen en laten je zien dat een club zoveel meer is dan een club.

Maar dat is nog niet alles! We reiken nog eens 250 euro uit aan de club die via social media op de meest ludieke manier hun Rabo ClubSupport bijdrage viert! Plaats vóór 28 november op de Facebook of Instragram pagina van jouw club een ludieke post waarin je de Rabo ClubSupport bijdrage viert. Gebruik hierbij de hashtag #RaboClubSupportGEZ én een hashtag met de plaats waar jouw club actief is (bijvoorbeeld #Tiel of #Culemborg). De winnaar wordt gekozen door een onafhankelijke jury en zal op 4 december bekend gemaakt worden.

Meer berichten