Jolein van Cleef, Isabel van Baaren, Esmee Vlastuin, Benthe Verwoerd, Dana Bos, Lizzy Hommersom, Fenna van Eldik.
Jolein van Cleef, Isabel van Baaren, Esmee Vlastuin, Benthe Verwoerd, Dana Bos, Lizzy Hommersom, Fenna van Eldik. Foto: Rianda Prijs

Olympia straalt op tweede voorwedstrijd

Algemeen

ACHTERBERG - Zaterdag 23 maart was de laatste voorwedstrijd voor de Olympia-teams van supplement H en Supplement 7. Deze keer mochten ze stralen in de turnhal in Culemborg. Het was eerst nog even spannend of de teams mee mochten doen in verband met jurytekort. Maar naar lang zoeken was er een jurylid die hen heeft kunnen helpen voor deze dag! 

In de eerste wedstrijd waren Jolein van Cleef en Isabel van Baaren aan de beurt, dit deden ze samen met de turnsters van Excelsior Achterberg. De sfeer zat er goed in en samen hebben de meiden een mooie derde plaats behaald. Beiden turnde een mooie stabiele wedstrijd en lieten weer nieuwe elementen zien. 

Ook Supplement 7 kwam deze ochtend uit in de tweede wedstrijd Dana Bos, Benthe Verwoerd, Esmee Vlastuin, Lizzy Hommersom en Fenna van Eldik waren een echt team. Iedereen deed super goed zijn best en straalde op de wedstrijdvloer. Samen mochten ze op de tweede plaats komen staan tijdens de uitreiking. Al dat harde werken wordt beloond! Nu lekker nagenieten en wachten of ze geplaatst zijn voor de individuele finales op 6 april. 

Uitgelicht

Digitale krant