Projectondersteuner Meer Bewegen voor Ouderen gezocht

Algemeen

NEDER-BETUWE - SWAN (Stichting Welzijns Activiteiten Neder-Betuwe) is op zoek naar een Projectondersteuner Meer Bewegen voor Ouderen. Een leuke vrijwilligersfunctie, waarin je de schakel bent tussen het bestuur van SWAN en de coördinatoren MBvO. 

“Je onderhoudt het contact met de coördinatoren en zorgt er samen voor dat alles goed verloopt. Samen met experts, deelnemers en de MBvO-docenten denk je mee over hoe MBvO en de SWAN in de toekomst een rol blijven spelen in beweging en ontmoeting voor senioren.

Als Projectondersteuner draag je bij aan gezondheid en welzijn onder senioren in Neder-Betuwe. Op https://www.swanwelzijn.nl/organisatie/vacatures-swan/ vind je de complete vacature en lees je meer over de werkzaamheden en over wat deze vacature zo interessant maakt. Is dit iets voor jou? Dan nodigt SWAN jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie, neem dan contact op met Theo Berends (voorzitter SWAN), te bereiken op telefoonnummer 0488 412016 of per mail via info@swanwelzijn.nl.”

Uitgelicht

Digitale krant