Blije dames na afloop van de bingo.
Blije dames na afloop van de bingo. Foto: Andrea van Dodeweerd

Mooi bedrag opgehaald met de bingo voor het goede doel de Alpe d’HuZes

Algemeen

DODEWAARD - De vierde editie van de Ladies Bingo Party was een groot succes. In een roze versierde voetbalkantine in Dodewaard speelden 90 dames bingo.

Ondernemers uit Dodewaard en omgeving hadden prachtige prijzen geschonken voor de bingo en de verloting. Het goede doel dit jaar was de Alpe d’HuZes. Andrea van Dodeweerd gaat 6 juni voor de tweede keer de Alpe d’HuZes lopen. Dit keer doen haar man en oudste zoon ook mee. 

De organisatie vraagt of iedere deelnemer minimaal 2500,00 euro mee wil nemen. Dit is veel geld. Andrea is dan ook superblij met het geweldige bedrag van 2525,25 euro, dat deze mooie bingoavond heeft opgeleverd! Na meerdere evenementen en acties georganiseerd te hebben, staat er nu nog één actie op het programma voor de Alpe d’HuZes: de Home Made Chocolade Fudge actie voor moederdag (verslavend lekkere chocolade fudge, bakje van 250 gram voor 7,50).

Je kan de heerlijke chocolade fudge bestellen tot en met woensdag 8 mei 17.00 uur. Op vrijdag 10 mei en zaterdagmorgen 11 mei kun je deze ophalen aan de Welysestraat 8. “Lekker om zelf op te eten, of als cadeautje mee te nemen naar je moeder of familie. Voor meer informatie kijk op de facebookpagina van Andrea of stuur een mailtje naar info@happy-hebbeding.nl.

Uitgelicht

Digitale krant