Logo gemeentenieuwsonline.nl
Future Females, onderdeel van het Popkoor Future. (foto: Erik Helmers)
Future Females, onderdeel van het Popkoor Future. (foto: Erik Helmers) (Foto: erik helmers)

Kerstfair in Rhenen

RHENEN - Op zaterdag 14 december van 11.00 tot 17.00 uur is er weer een gezellige kerstfair in het centrum van Rhenen en een sfeervol ingericht horecaplein (bij de Jumbo). Deze is geopend tot 20.00 uur.

Ook dit jaar wordt er flink uitgepakt. Op de Molenstraat en het Fred. v.d. Paltshof staan tientallen sfeervolle verlichte kramen opgesteld. De kersttijd staat centraal. Veel van wat wordt aangeboden ademt de sfeer van de komende kerstdagen. Er rijdt weer een heuse arrenslee door het centrum. Naast alle aanbiedingen kunt u ook genieten van diverse zanggroepen. Zij verzorgen optredens in de stad en trekken door het centrum om op straathoeken en pleinen kerstliederen ten gehore te brengen.

Ook is er tweemaal een kerstmodeshow van de lokale winkeliers en in samenwerking met carnavalsvereniging Cunehaeren is er een gezellig horecaplein ingericht, waar je wat kunt eten en drinken van 11.00 tot 20.00 uur.

De vorige kerstfairs waren zeer succesvol en wij gaan er vanuit dat er ook dit jaar volop kan worden genoten van alles wat wordt aangeboden. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om ook de weergoden gunstig te stemmen. "U zult beslist niet worden teleurgesteld. Wat houdt u tegen. Kom gezellig op 14 december naar Rhenen. Wij hebben wederom onze best gedaan een ieder weer een mooi programma en een leuke dag aan te bieden", aldus luidt de uitnodiging van de winkeliersvereniging RhenenStad.

Meer berichten