Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zorgcentrum Anker heeft nieuwe website

KESTEREN - Woensdag 13 november heeft zorgcentrum Anker de nieuwe website gepresenteerd. In de bekende ‘Ankerkleuren’ roze en grijs, worden alle diensten en producten van het Anker overzichtelijk weergegeven.

Onder toeziend oog van bewoners, vrijwilligers en medewerkers werd een feestelijke taart aangesneden door de beide leden van het managementteam. De taart werd vervolgens door de aanwezigen met smaak genuttigd.

Zorgcentrum Anker, ligt midden in de prachtige Betuwe, in het dorp Kesteren. Het Anker is een protestants-christelijk zorgcentrum, die haar identiteit ontleent aan de Bijbel als Gods onfeilbaar Woord. "Wij bieden professionele en liefdevolle zorg. Dit doen wij vanuit een zorgvisie die verankerd is in het Woord van God. In ons huis spelen Bijbelse normen en waarden een grote rol. U ziet dit bijvoorbeeld terug in de keuze voor en invulling van onze activiteiten, in de dagelijkse bezinningsmomenten en in de liefdevolle manier waarop onze medewerkers met bewoners omgaan. We nodigen een ieder uit om een kijkje te nemen op onze vernieuwde website, www.ankerzorg.nl."

Meer berichten