Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jongerendienst in Cunerakerk Rhenen.
Jongerendienst in Cunerakerk Rhenen.

Jongerendienst in Cunerakerk Rhenen

RHENEN - Zondag is er een jongerendienst in de Cunerakerk in Rhenen. Bram Rebergen zal spreken over het thema 'Wat? Geloof jij?'. De band Heart of Unity verzorgt de muzikale begeleiding. De dienst start om 19.00 uur.

Al ruim 25 jaar worden er jongerendiensten georganiseerd in de Cunerakerk. Er zijn tien diensten in het jaar, dus elke maand behalve juli en augustus is er een jongerendienst. In januari is de dienst in de ochtend.

Op www.jongerendienstenrhenen.nl is meer te lezen over de diensten. Hier staat ook de agenda met hierop de data waarop de diensten zijn en de sprekers en bands van de eerstvolgende diensten. "Je zult zien op de site dat er veel bekende sprekers in het lijstje voorkomen. Er wordt gepreekt over eigentijdse thema's door sprekers die gewend zijn om jongeren in hun eigen taal aan te spreken. We mogen putten uit een mooie lijst van enthousiaste muzikanten en bands met een gevarieerde sound. Een geweldige geluidsinstallatie maakt het mogelijk om deze bands te versterken in deze oude kerk. We zingen veel opwekking en populaire eigentijdse nummers.
We zijn blij dat naast veel jongeren uit Rhenen en de regio eigenlijk elke leeftijd vertegenwoordigd is. Van harte welkom in de jongerendiensten! Volg ons op Instagram: jd_rhenen."

Meer berichten