Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vogelshow De Kleurvogel

RHENEN - Vogelvereniging De Kleurvogel organiseert weer haar jaarlijkse vogelshow. Op deze show zijn verschillende tropische vogels in al hun pracht te bewonderen. De diversiteit is weer groot. Er zijn kanaries in allerlei kleurslagen en vormen, Afrikaanse en Australische prachtvinken in prachtige kleuren en verschillende parkietachtigen op deze show te vinden.

Vogelvereniging De Kleurvogel is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Het kweken en verzorgen van vogels is een mooie hobby en geeft veel ontspanning. Komt u eens een bezoek brengen aan deze show. U kunt kennis maken met een enthousiast bestuur en deskundige kwekers. Alle informatie over het houden en verzorgen van tropische vogels is hier aanwezig.

De tentoonstelling is in Hal ter Haar infra, Hogesteeg 24 in Rhenen. De opening wordt gehouden op donderdag 14 november omstreeks 20.00 uur. De overige openingstijden zijn: vrijdag 15 november van 14.00 tot 22.00 uur, en zaterdag 16 november van 10.00 tot 16.00 uur. Entree is gratis.

Meer berichten