Logo gemeentenieuwsonline.nl
Praatje van Marga te Lintelo, voorzitter van Art Overbetuwe bij de opening van de Kunstroute Elst 2019. (foto: Marius Ouborg)
Praatje van Marga te Lintelo, voorzitter van Art Overbetuwe bij de opening van de Kunstroute Elst 2019. (foto: Marius Ouborg) (Foto: Marius Ouborg)

Grote belangstelling Kunstroute Elst

ELST - Op 21 en 22 september stond Elst weer in het teken van de tweejaarlijkse Kunstroute. Wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder opende dit kunstevenement op vrijdagavond in Theater De KiK, geholpen door dansers van Balletschool Babs.

Onder het genot van een hapje en een drankje kregen aanwezigen meteen een eerste indruk van het werk van de deelnemende kunstenaars; van alle deelnemers was in De KiK één werk tentoongesteld. Op zaterdag en zondag hebben onder fantastische weersomstandigheden honderden kunstliefhebbers de negen locaties bezocht waar veertig deelnemende kunstenaars hun werk met veel enthousiasme aan de bezoekers toonden.

Bezoekers waren positief over de bijzondere en mooie kunst die op de locaties te zien was. Het bestuur van Art Overbetuwe spreekt dan ook van een zeer geslaagd evenement dat duidelijk voorziet in een behoefte en over twee jaar weer een vervolg krijgt.

Bezoekers die geïnteresseerd zijn in een of meerdere kunstwerken, kunnen de komende weken contact zoeken met de kunstenaars en een atelierbezoek afspreken. De kunstenaars zijn graag bereid om hun werk te laten zien en toe te lichten. Ook is proefplaatsing bij mensen thuis mogelijk.

Nadere informatie over deelnemende kunstenaars, geëxposeerde kunstwerken of de Kunstroute Elst is te verkrijgen via e-mail: info@artoverbetuwe.nl.

Meer berichten