Start najaarstraining. (foto: b.o.d. de sprinters)
Start najaarstraining. (foto: b.o.d. de sprinters) Foto: boddesprinters

Bij b.o.d. de sprinters begint de najaarstraining weer

Algemeen

BEMMEL - Op de baan van b.o.d. de Sprinters wordt van donderdag 3 oktober tot en met donderdag 12 december wekelijks weer de skeelernajaarstraining gegeven. De trainingen zijn voor volwassenen en jeugd vanaf 15 jaar en worden gehouden van 19.15 tot 20.30 uur op de verlichte atletiekbaan aan het Drieske 7 in Bemmel. De kosten bedragen twintig euro per persoon voor de gehele periode. Óók voor niet-leden!

Onder begeleiding van ervaren trainers wordt er in een gemoedelijke sfeer gewerkt aan techniek, het vinden van de juiste balans en de kunst om veilig te remmen. Tijdens het rijden zijn helm en handbeschermers verplicht. Knie- en elleboogbescherming wordt geadviseerd. De training start voor alle groepen gelijktijdig. Na afloop van de training kan er nog gezellig nagepraat worden in ons clubhuis. Skeeleren is meer dan sporten alleen. Skeeleren geeft je een ontspannen en vrij gevoel en geeft ook de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen!

"Heb je vroeger wel eens geskeelerd? En zou je graag weer beginnen met deze leuke sport? Kom dan je techniek opfrissen. Remtechniek en practische oefeningen begeleid door ervaren trainers zorgen ervoor, dat je weer veilig buiten kunt gaan rijden. Ook bij slecht weer gaat de training gewoon door. Als de skeelerbaan nat is, wordt de training in het clubhuis gegeven. Dan wordt schaatsplanktraining gegeven en worden balans- en krachtoefeningen gegeven. Voor meer informatie zie www.boddesprinters.nl. Heb je nog vragen? Stuur deze dan naar skeelers@boddesprinters.nl."

Uitgelicht

Digitale krant