Logo gemeentenieuwsonline.nl
Dozen. (foto: Wilma)
Dozen. (foto: Wilma) (Foto: wilma)

Nacht-zonder-Dak

RESSEN - In het weekend van 31 augustus zal de jeugd van De Vierplek weer een bijzondere actie houden voor dakloze kinderen en jongeren.

De jeugd brengt dan in Ressen de nacht buiten door onder dozen/stukken plastic en verkoopt onder andere zelfgemaakte soep. Alles om geld bij elkaar te verzamelen voor Kinderen in de Knel, die zich voor dakloze kinderen inzet.

Tijdens de kerkdienst van 1 september om 10:00 uur in Ressen zullen ze - al dan niet uitgeslapen - ook van zich laten horen.

De Soeptafel Elst: een feestje!

ELST - Ook zin in gezelligheid en samen soep koken? 'De Soeptafel' organiseert in 2019 belangeloos terugkerende soepdagen waaraan ouderen in Elst kosteloos kunnen deelnemen.

Samen koffie drinken, groente snijden, verhalen delen, soep koken en tot slot samen soep eten. Elke bijeenkomst is een feestje! De data in het najaar zijn:

Vrijdag 30 augustus (BSO 't Strand, Nieuwe Aamsestraat 11). Vrijdag 20 september (De Ruimte, Sint-Maartensstraat 32b, Vrijdag 25 oktober (De Ruimte, Sint-Maartensstraat 32b) Vrijdag 29 november (Ontmoetingscentrum Stichting Maluku, Reijersstraat 39).

De start is om 10.30 uur en om 13.30 uur is De Soeptafel ten einde. Voor aanmelding of informatie: Maaike 06 44986453 of mvanbeek1966@gmail.com. De Soeptafel zoekt voor 2020 weer sponsoren. "Doe mee en steun ons!"

Meer berichten