Logo gemeentenieuwsonline.nl
Eten, drinken en muziek in Park Bredelaar. (foto: Walter Sietinga)
Eten, drinken en muziek in Park Bredelaar. (foto: Walter Sietinga) (Foto: Walter Sietinga)

2 dagen muziek, cultuur en lekker eten in Park Bredelaar

ELST - Niet één maar twee dagen staan dit voorjaar in het teken van muziek, cultuur en lekker eten en drinken. Op zaterdag 18 en zondag 19 mei wordt Streekfestival Lingezegen georganiseerd.

De reden dat de Streekmarkt dit jaar uitgroeit tot een Streekfestival, is de samenwerking met Popkoor Akkoord dat dit jaar 40 jaar bestaat. Daarom wordt op zaterdagavond 18 mei een open podium georganiseerd. Van 16:00 tot 22:00 uur is dit de plek voor iedereen die iets cultureels kan of wil bijdragen.

Op zondag staat de Streekmarkt op het programma, die dit jaar alweer voor de vierde keer wordt gehouden. De plek waar streekproducten kunnen worden geproefd en de buitensfeer wordt beleefd op allerlei manieren. Ook op deze tweede dag is er een uitgebreid activiteiten- en cultureel programma in en om Park Bredelaar. Leuke acts, voorstellingen en workshops zullen er dan plaatsvinden. Er is genoeg te doen voor jong en oud.

Goed om te weten dat het niet een commercieel festival betreft en eventuele opbrengsten ten goede komen aan stichting Park Bredelaar om te investeren in gereedschappen voor het park, waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt werken en aan Popkoor Akkoord voor de aanschaf van instrumenten en apparatuur.

Op zaterdagavond 18 mei (open podium) is de entree helemaal gratis. De entree-prijs voor de zondag bedraagt 4,00 voor volwassenen en 3,00 euro voor kinderen. Waar? Park Bredelaar, Breedlersestraat 7 in Elst.

Meer berichten