Logo gemeentenieuwsonline.nl
Afscheid Berry Stinissen. (foto: B. Braam)
Afscheid Berry Stinissen. (foto: B. Braam) (Foto: B. Braam)

Afscheidsrepetitie Berry Stinissen

BEMMEL - Op dinsdagavond 30 april heeft dirigent Berry Stinissen zijn laatste repetitie gehouden bij Eska. Berry is ongeveer 33 jaar aan Eska verbonden geweest als dirigent/instructeur en gedurende die jaren grotendeels verantwoordelijk geweest voor het muzikale bestaan en ontwikkeling van Eska op gebied van muziek en show.


In 1986 eerst begonnen als slagwerkinstructeur werd hem al snel de vraag gesteld of hij de algehele leiding van Eska op zich wilde nemen vanwege het vertrek van toenmalig dirigent/instructeur Jan Nellesteijn. In de voorbije periode heeft Berry met Eska diverse memorabele optredens meegemaakt, met onder andere nationaal kampioenschappen, reizen naar de Zwitserse plaatsen Bern en Belp, diverse jubileum-taptoes en studieweekeinden en nog veel meer. Berry is de enige instructeur die drie voorzitters heeft meegemaakt: Wim Kersten, Hans Gradussen en Felix Kleinpenning.

Met een laatste repetitieavond op dinsdag 30 april werd de gelegenheid aangegrepen om hem te bedanken voor zijn ondersteuning en werd Berry toegesproken door Wim Kersten en Felix Kleinpenning, waarna ieder in de gelegenheid was om hem de hand te schudden.

Meer berichten