Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zwoele Braziliaanse muziek met Vatapà

Zwoele Braziliaanse muziek met Vatapà

BEMMEL - Op vrijdag 5 april in de Thearterkerk brengt de band Vatapà de bezoeker naar tropische sferen met Zuid-Amerikaanse klanken. De bandleden van Vatapà hebben hun hart verloren en elkaar gevonden in de Braziliaanse muziek.

Zij leggen zich vooral toe op de choro en samba, in een traditionele bezetting van snaren en percussie. Als deze twee samen komen gebeurt er iets magisch. In de eerste set zingt Marleen van Steen traditionele sambas en ballades en in de tweede set brengt Caroline Lobanov de nonchalant virtuoze choro en samba ten gehore. De titel van hun laatste album is Doce com Pimenta (Zoet met Peper) omdat zowel in hun bezetting als in hun interpretatie van de Braziliaanse muziek het zoete en het gepeperde verenigd is. Vatapà speelt op deze avond vooral liedjes van de beste songwriters uit Brazilië. Strijk gezellig neer aan één van onze intieme tafeltjes in het theatercafé, bestel een drankje en laat je in vervoering brengen door de Braziliaanse muziek waarmee de nadering van een zwoele zomer wordt aangekondigd.

Aanvang 21:00 (zaal open 20:00 uur). Kaartjes kosten 10,00 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten