Logo gemeentenieuwsonline.nl

Cursistenexpositie Creatief Collectief Elst

ELST - Het cursusjaar is al weer bijna afgelopen, en zoals gebruikelijk laten de cursisten van Creatief Collectief Elst (CCE) dan zien wat ze dit jaar maakten. De tentoonstelling is op zondag 14 april, van 12.00 tot 17.00 uur, in de Pakschuur en de Groene Kamer van Landerij De Park. Wethouder van cultuur Dimitri Horsthuis-Tangelder opent de expositie officieel om 14.00 uur.

De expositie is bijzonder veelzijdig. Zo vind je er werkstukken op het gebied van aquarel, schilderen, beeldhouwen, keramiek, mozaïek, Tiffany en gemengde technieken. Alles gemaakt door gevorderde en beginnende cursisten.

Wil je niet alleen de werkstukken bekijken, maar ook weten welke creatieve cursussen CCE aanbiedt? Of wil je kennismaken met de docenten? Dan is dit een prima gelegenheid! Docenten, cursisten én vrijwilligers informeren je graag. De cursussen worden in groepsverband gegeven en sluiten tegelijkertijd aan bij het individuele niveau en de persoonlijke wensen van iedere cursist. Voor meer informatie over CCE en haar activiteiten: creatiefcollectiefelst.nl.

Kunstzinnig bezig zijn is heerlijk. Behalve dat het fijn is om iets te creëren, is het een prima manier om te ontspannen. En dat is een veelgehoorde vraag: "Ik zoek iets om mijn hoofd mee leeg te kunnen maken". Welkom op Landerij De Park, De Park 12 in Elst.

Meer berichten