Logo gemeentenieuwsonline.nl

Aanpak zwerfafval in Elst: doet u mee?

ELST - Op 21 februari van 19.30 tot 20.30 uur is er een startbijeenkomst over aanpak zwerfafval in Elst voor belangstellenden.

Steeds vaker zie je groepjes mensen die zwerfafval meenemen. Is dat een taakstraf? Nee hoor, het zijn gewoon bewoners uit eigen omgeving die in een opgeruimde buurt willen wonen. Het afgelopen jaar is er een recordaantal opruimacties in Gelderland geweest en is de ene na de andere zwerfafvalbrigade aan de slag gegaan, waaronder de Drielse brigade in onze eigen gemeente. Omwonenden hebben hier veel waardering voor en zo raken steeds meer mensen hierbij betrokken. Samen bereik je een snel en zichtbaar resultaat, want zonder zwerfafval is en blijft de omgeving nou eenmaal leefbaarder.

Ook in Elst komt er nu een zwerfafvalbrigade. Op 21 februari van 19.30 tot 20.30 uur is er een startbijeenkomst voor belangstellenden, op de Prins Hendrikstraat 5a in Elst. Er is koffie en thee. Stichting Landschapsbeheer Gelderland geeft een toelichting op praktische ondersteuning die zij bieden. Iedereen is welkom. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen: t.essens@landschapsbeheergelderland.nl.

Meer berichten