Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jeugdraad De Piejassen tijdens de rondgang langs de Bemmelse basisscholen.
Jeugdraad De Piejassen tijdens de rondgang langs de Bemmelse basisscholen.

Kindercarnaval bij Piejassen

BEMMEL - De carnavalsdagen komen steeds dichterbij en ons carnavalshart begint alweer sneller te kloppen. De Piejassen uit Bemmel gaan er dit jaar weer een knalfeest van maken en hopen weer veel kinderen te verwelkomen in De Kinkel.

Vrijdag 1 maart trekken De Piejassen met jeugdprins Job 'de Vliegende Keep', zijn prinses Nikki en de jeugdraad langs de Bemmelse basisscholen. Dit is traditiegetrouw de aftrap voor drie dagen kindercarnaval bij de Piejassen. Zondag 3 maart is er na de carnavalsoptocht vrij entree voor iedereen. Op maandag 4 en dinsdag 5 maart starten ze om 14.11 uur met ons programma. De zaal is geopend om 13.30 uur. Een programma gevuld met optredens, veel polonaises, Bemmel got Talent en ga zo maar door.

Dit jaar zijn er ook weer fantastische prijzen te winnen! Wat dacht je van een 'all in' entreebewijs voor De Leemkuil in Nijmegen. Dit gaan wij verloten onder de gezinnen/kinderen die het mooist verkleed komen. #hoedan?! Zorg ervoor dat papa, mama, broertje en/of zusje ook meekomen en verras ons. Zet hem op!

Meer berichten