Logo gemeentenieuwsonline.nl

Weer muziek gaan maken?

HERVELD - Vrijwel iedereen heeft als kind muzieklessen gehad op blokfluit, gitaar, piano, of drumstel, maar meestal verwatert het muziek maken als je gaat studeren of werken. Vaak horen wij als muziekvereniging dat mensen het wel weer zouden willen gaan doen, maar het niet durven of denken dat het niet meer gaat lukken. Dat valt reuze mee!

Muzieknoten lezen is als fietsen: als je het eenmaal geleerd hebt, verleer je het niet meer. Na een paar opfrislessen komt het allemaal weer boven! Mocht je weer muziek willen gaan maken, dan kun je bij ons zes weken gratis proberen of het weer gaat lukken. Wij, een muziekvereniging met een fanfare-bezetting en een slagwerkgroep, verzorgen lessen voor koperinstrumenten (zoals trompet, bugel, trombone, hoorn of tuba) en saxofoons. Deze worden gegeven door onze ervaren docent Hans van Hees. Ook is het mogelijk slagwerk-opfrislessen te krijgen. En wie weet, krijg je de smaak weer te pakken, dan kun je meteen instromen in ons gezellige orkest.

Uiteraard verzorgen wij ook muzieklessen voor kinderen vanaf groep 5. Zij kunnen al snel in een samenspelgroepje mee gaan spelen en als ze al wat verder zijn, instromen in ons jongerenorkest Future.

De blaaslessen zijn op maandagmiddag, de slagwerklessen maandagavond in De Hoendrik in Herveld. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden: willibrordus.ha@gmail.com.

Meer berichten