Logo gemeentenieuwsonline.nl

De man, zijn gitaar en zijn liedjes Dick van Altena in theater De KiK

Dick van Altena - Solo programma in Theaterstijl. (foto: HHOFFS)
Dick van Altena - Solo programma in Theaterstijl. (foto: HHOFFS)

ELST - Dick van Altena solo optreden in Theaterstijl. Dick van Altena was al eerder te gast in theater De KiK, in 2016 gaf hij een concert samen met zijn Amerikaanse collega Billy Yates.

Nu komt de Oosterhouter terug met zijn soloprogramma. Op zondagmiddag 10 februari om 14:30 uur in theater De KiK. Kaartjes inclusief drankje kosten 15 euro en verkrijgbaar via www.theaterdekik.nl

De Gelderse singer-songwriter vierde in 2017 zijn 40-jarig muziekjubileum met uitverkochte jubileumconcerten, een dvd, een cd en een tv-special. Bovendien werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Van Altena schreef meer dan 1.100 liedjes en was jarenlang voorman van de legendarische countryband Major Dundee. Tevens maakt hij al 10 jaar deel uit van ‘Back to the country’, een muziekproductie die jaarlijks veertig schouwburgen aandoet. Daarnaast richt hij zich meer en meer op optredens in theaterstijl met in het spotlicht de man, zijn gitaar en zijn liedjes, zoals in theater De KiK. Hij beperkt zich daarbij niet alleen tot dialect en country repertoire, ook komen Nederlandstalige juweeltjes als ‘Die arm om mijn schouder’ voorbij.

Meer berichten