Logo gemeentenieuwsonline.nl
Pat & Pet
Pat & Pet

Peutervoorstelling 'De kat is verdwaald'

ELST - Op zaterdag 2 februari spelen Pat en Pet om 14.30 uur in Bibliotheek Elst de vrolijke peutervoorstelling ‘De kat is verdwaald’. De voorstelling is onderdeel van de Nationale Voorleesdagen in de bibliotheek, die plaatsvinden van 23 januari tot en met 2 februari. Kom jij ook?

Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen. De activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen staan vooral in het teken van het prentenboek van het jaar 2019: Een huis voor Harry van Leo Timmers.

Help jij de kat?

Tijdens de voorstelling ‘De kat is verdwaald’ op 2 februari in Bibliotheek Elst willen Pat en Pet een verdwaalde kat helpen de weg terug naar huis te vinden. In deze vrolijke en interactieve voorstelling over verdwalen, helpen en vriendschap kan én hoeft geen kind stil te zitten. Wil je hier ook bij zijn? Koop vooraf kaartjes via www.obgz.nl/nationalevoorleesdagen. Bibliotheekleden betalen 3,- en overige bezoekers 4,- euro. De voorstelling is geschikt voor kleintjes vanaf twee jaar en duurt van 14.30 tot 15.00 uur.

Gratis vingerpopje

Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis lid worden van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Als je je kind tijdens de Nationale Voorleesdagen bij de balie van een van onze vestigingen inschrijft, krijg je een vingerpopje van Harry de kat mee naar huis.

Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl/nationalevoorleesdagen.

Syrische avond bij Vrouwen van Nu Dodewaard

DODEWAARD - Kom, kijk en geniet bij VvN Hien Dodewaard. Ben je hier pas komen wonen of vind je het leuk om andere vrouwen te ontmoeten en nieuwe vriendinnen te maken? Dan is het aansluiten bij Vrouwen van Nu Hien-Dodewaard net iets voor jou.

Elke derde donderdag van de maand zijn we in het Nannenberghuis in Dodewaard. Daar genieten we van de meest uiteenlopende onderwerpen en van elkaar. Verder zijn er interessegroepen zoals fietsen, leesclub, cultuurclub, tuinclub en nog veel meer.

"Graag nodigen we je uit op donderdag 17 januari, voor een avond die verzorgd wordt door vrouwen uit Syrië. Ze wonen in Dodewaard. Het leven in Nederland en de taal is heel anders dan in Syrië. Wat weten we daar eigenlijk van? Aanvang van de avond is 19.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur in het Nannenberghuis in Dodewaard. Kom gewoon eens een kijkje nemen! Misschien voel je je thuis, ben je enthousiast en wil je graag lid worden."

Meer berichten