Logo gemeentenieuwsonline.nl
Orkest PWA aan het repeteren. (foto: Wouter Simons)
Orkest PWA aan het repeteren. (foto: Wouter Simons) (Foto: W)

Open repetitie muziekvereniging PWA Elst

ELST - Wil je 2019 muzikaal goed beginnen? Kom dan meespelen tijdens de Open Repetitie van Orkest PWA!

Op maandagavond 14 januari houdt muziekvereniging PWA een open repetitie voor iedereen die graag muziek wil maken. Je bent welkom in ons repetitielokaal PV De Toekomst, De Pas 1 in Elst. Vanaf 19.30 uur zal je ontvangen worden met een kopje thee of koffie. Van 19.45 tot 21.15 uur zal er gerepeteerd worden onder leiding van onze dirigent Guus Janssen.

Het Orkest van PWA is een orkest voor lichte muziek en kenmerkt zich door een breed repertoire van bekende hits van toen en nu. Twee grote concerten staan elk jaar centraal; Overbetuwe Zingt Mee waarbij de nadruk ligt op het begeleiden van zangers/zangeressen en een meezingend publiek op een drukbezocht dorpsplein, en een Jaarconcert waarbij de nadruk ligt op instrumentale muziekstukken waarbij het orkest haar kwaliteiten laat horen aan donateurs, familie, kennissen en muziekliefhebbers. Daarnaast is het orkest te horen en zien tijdens evenementen in Elst als Koningsdag, dodenherdenking, de Nacht van Elst en de Sinterklaasintocht.

De bezetting bestaat uit de volgende instrumenten: trompet, trombone, bariton, hoorn, saxofoon, klarinet, hobo, dwarsfluit, elektrische gitaar, basgitaar, toetsen en drums.

Lijkt het je leuk om de open repetitie met PWA mee te spelen? Neem dan contact op met manager Wouter Simons - orkest@pwa-elst.nl - 06 48522883.

Meer berichten