Logo gemeentenieuwsonline.nl
William en Lieke aan het zingen. (foto: Jaleesa Derksen)
William en Lieke aan het zingen. (foto: Jaleesa Derksen) (Foto: Jaleesa Derksen)

Live muziek in het Wintercafé

ELST – Live muziek is wat de laatste jaren nog ontbrak op het Winterfestijn. Maar dit jaar niet! William Smulders en Lieke Grey staan garant voor een onvergetelijke avond met steengoede live muziek en entertainment.

Virtuoos gitaarspel, indrukwekkende zang en soms een anekdote. Dat is de kracht van het duo William Smulders en Lieke Grey. De twee spelen tophits vanaf de jaren '60 jaar tot nu. Van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle en van Santana tot Caro Emerald.

William en Lieke treden al zes jaar samen op. In die tijd hebben ze een geweldig track record opgebouwd. Zo stonden ze samen op het podium van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, in het voorprogramma van Lee Touwers en Ruth Jacott en zelfs op de middenstip bij PSV. Ook waren ze te zien op grote evenementen voor bedrijven en waren ze met twee nummers te horen in de single top 10.

William en Lieke treden zaterdag 22 december vanaf 20 uur op in het Wintercafé bij de ijsbaan in Elst. Voor meer informatie over William en Lieke: www.williamsmulders.nl. Voor meer informatie over het Winterfestijn: www.winterfestijnoverbetuwe.nl.

Kerstmiddag in De Oldenburg

DRIEL - Op donderdag 20 december zal er in De Oldenburg een kerstmiddag worden gehouden. Het is wel een soosmiddag, maar iedereen uit Driel is welkom.

Ook een speciale uitnodiging voor de mensen van de 'huiskamer', de oud-leden van vereniging de Zonnebloem, die helaas is opgeheven, en natuurlijk de bewoners van de Cunerahof.

De Pauzeband uit Driel zal deze middag muzikaal met mooie kerstliederen opluisteren. Na kopje koffie is gratis en die wordt van harte aangeboden door het bestuur van de Aktiviteiten Soos. Net als voorgaande jaren zal De Oldenburg weer zijn opgevrolijkt met kerstversieringen. De aanvang is 14.00 uur en de toegang is natuurlijk gratis.

Meer berichten