Logo gemeentenieuwsonline.nl
Levende kerststal. (foto: Marco Willemsen)
Levende kerststal. (foto: Marco Willemsen) (Foto: MArco Willemsen)

Levende kerststal bij Landerij De Park

BETUWE - Landerij De Park is op 21 december helemaal in kerstsfeer, compleet met grote kerstboom, feestelijke verlichting en brandende vuurkorven. Geniet van 17.00 - 20.00 uur van een gezellig programma!

Ieder kwartier is er een korte voorstelling rond de levende kerststal in de kinderboerderij. Luister hier naar het aloude kerstverhaal met echte mensen en dieren! Kom marshmellows roosteren bij de Vuurplaats. Luister naar mooie en vrolijke kerstsongs van verschillende koren onder het genot van een glaasje glühwein, warme chocomel of ranja. Ook de huisgemaakte erwtensoep is aanbevolen! Maak een mooi lichtje of ga op de foto met de kerstman. Laat je verrassen bij het kerstspel ‘Het verhaal van de Ezel’. Doe mee met de kerstkabouterspeurtocht of koop een pakketje om een kerststukje te maken of iets lekkers uit de bakkerij van Droom! Kortom het is een gezellige kerstbeleving voor de hele familie!

Landerij De Park ligt aan De Park 12, 6611NW Elst. "De toegang is 2,50 euro voor volwassenen (gepast geld is fijn!). Kinderen en Gelrepashouders hebben gratis toegang. Kom je op de fiets? En kom je graag op Landerij De Park? Steun dan de Makers! Kijk op www.landerijdepark.nl/steundemakers en help mee. Op www.landerijdepark.nl vind je ook het uitgebreide programma."

Meer berichten