Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Lisa Straatman)
(foto: Lisa Straatman) (Foto: )

Kerstmarkt Bemmel doorslaand succes

BEMMEL - De kerstmarkt in Bemmel van zondag 9 december is, ondanks een paar stevige regen- en hagelbuien weer een doorslaand succes geweest. Zowel op de kerstmarkt zelf als in de mooi versierde overdekte proeverij op de markt hebben duizenden bezoekers kunnen genieten van dit, voor de Betuwe, unieke evenement.

Op de kerstmarkt stonden weer de meest uiteenlopende kramen en bracht een vijftal koren weer de mooiste kerstliederen ten gehore. Voor het eerst was er dit jaar een drukbezochte kinderkunstijsbaan en waren er twee leuke straattheateracts. In de Proeverij, waar negen ondernemers de lekkerste hapjes en drankjes presenteerden, was er de gehele dag live muziek verzorgd door leerlingen van het OBC en het duo ElCe.
Ook hebben meer dan honderd kinderen weer hun kerstwens ingeleverd bij de wensboom. De winnaars zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Zowel de deelnemers als bezoekers waren over het geheel erg enthousiast.

De ondernemersvereniging Beleef Bemmel heeft zowel de Kerstcommissie met alle vrijwilligers als de sponsoren en ambassadeurs voor hun inzet en bijdragen bedankt. Zonder dit alles is een evenement van deze omvang en met deze variëteit aan activiteiten niet mogelijk.

Meer berichten