Logo gemeentenieuwsonline.nl
Hermitage met Vier! (foto: pr)
Hermitage met Vier! (foto: pr) (Foto: )

Muziekcocktails in Theater De KiK: Hermitage - Vier!

ELST - Zaterdag 15 december om 20:30 uur brengt de Vlaamse formatie Hermitage een verrassende cocktail van muziek, humor en publieksinteractie in Theater De KiK in Elst. Kaartjes via www.theaterdekik.nl.

In 'Vier!' – het eerste theaterconcert met vier – gaan ze dan nog eens echte cocktails maken op het podium. Muziekgroep Hermitage heeft wat te vieren. Een vierde bandlid (Anneleen Boehme aan de contrabas), een vierde theaterconcert en de release van een vinylplaat rond de vier seizoenen. Feest dus!

Met muziek, feestelijke speeches en cocktails! Live in elkaar geshaket op het podium. Voor elk seizoen een ander smaakje. "U helpt vanop de eerste rij toch ook mee de aardbeien snijden voor de zomercocktail?"

Partycrashers zullen het al snel met de fans eens zijn: Hermitage is één van die groepen waarvan je zeker bent dat je er een onvergetelijke avond mee gaat beleven. Vanuit bakermat Gent speelden ze de voorbije jaren vaak in Nederland. Ze wonnen hier de publiekspijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, speelden samen met het Metropole Orkest en mochten samenwerken met de legendarisch Astrid Nijgh.

“Dit seizoen het meest sfeervolle en beste wat er Nederlandstalige en in de theaters te genieten valt,” schreef De Theaterkrant met vier sterren over het vorige theaterconcert. De Volkskrant noemde Hermitage “Opgewekt, opzwepend en feestelijk”. Viert u mee? Hermitage brengt cocktails mee (geen grap)!

Meer berichten