Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Lekker rustig schaatsen voor de kleintjes

ELST – Het kan soms behoorlijk druk zijn op de schaatsbaan en dan is schaatsen voor de allerkleinsten best lastig. Speciaal voor deze jonge schaatsers maakt het Winterfestijn Overbetuwe weer even de baan vrij voor de peuter & kleuter uurtjes. Zo kunnen de kleintjes in alle rust (leren) schaatsen.

Twee jaar geleden begon de organisatie van het festijn met een aantal uurtjes speciaal voor peuters en kleuters. Daarmee voldoet ze aan een wens van een aantal ouders. Speciaal voor deze kindjes gaat de ijsbaan eerder open op vrijdag 28 december en op zaterdag 5 januari. Per ochtend is drie keer een half uur ingepland voor de kleintjes. Die dagen staan er ook extra vrijwilligers op de ijsbaan.

Het wordt dit jaar een nog gezelliger bedoening op de schaatsbaan dankzij nieuwe hulpjes. We houden nog een klein beetje geheim hoe die er precies uitzien, maar reken maar dat het schaatsen nog leuker wordt!

Het peuter- en kleuterschaatsen is bedoeld voor kinderen tot en met zes jaar. De kosten bedragen een euro per kind, inclusief glaasje ranja en een snoepje. Je moet je wel even aanmelden. Wees er snel bij, want de uurtjes zitten vaak snel vol.

Meer informatie over het Winterfestijn en voor aanmelden: www.winterfestijnoverbetuwe.nl.

Meer berichten