Essentia 1 trotse koploper

Algemeen

BEMMEL - Na twee speelronden in de 4e klasse G staat het eerste team van tafeltennisvereniging Essentia bovenaan de ranglijst. Door deze sterke start is het team favoriet geworden om de titel binnen te slepen.

In de eerste wedstrijd van het seizoen wisten Adri Leissner, Ton Wannet en Dick Wismans liefst met 10-0 te winnen van MOVC uit Nijmegen. Vervolgens werd het altijd sterke GTTC in eigen huis met 6-4 verslagen.
De komende weken zullen Hutaf (Huissen), De Treffers (Arnhem) en Looping (Angeren) de tegenstanders zijn. In deze wedstrijd wordt veel verwacht van René Frentz die weer aan het terugkeren is na een zware blessure. Maar ook aan Toon Stinissen zullen de tegenstanders een zware kluif krijgen.
Ook zin om eens een balletje te komen spelen? Kom dan op vrijdagavond langs in De Schaapskooi in Bemmel. Om 20.15 uur begint de seniorentraining. Om 21.15 uur is er dan nog de mogelijkheid om vrij te spelen. Meer informatie? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl of stuur een bericht via de Facebook-pagina.

Uitgelicht

Digitale krant