Afbeelding

Beautysalon Marilena geeft u weer frisse energie!

Zakelijk

NIJMEGEN - Neem een moment voor jezelf en geniet van een verzorgende, ontspannende en huidverbeterende behandelingen. Dit kan zowel voor uw gezicht als voor uw lichaam, maar uiteraard ook voor allebei. Het team van beautysalon Marilena helpt u graag met diverse soorten behandelingen. Of u nu uw wenkbrauwen wilt laten epileren en verven, of een anti-aging behandeling wenst! Met een van deze heerlijke behandelingen geniet u van een momentje voor uzelf.

Heeft u veel last van uw rug, schouders of nek? Dan kan één van onze massages u verlichting bieden. Of wilt u graag van top tot teen optimaal in de watten gelegd worden? Kies dan een van onze schoonheidsbehandelingen, of ook voor een pedicure en manicure.

U treft hier alles onder één dak! Ideaal voor wanneer u bijvoorbeeld een bijzonder feestje in het vooruitzicht heeft. Maar ook wanneer u uzelf eens een heerlijk ontspannen dagje cadeau wilt doen. Het personeel werkt altijd volgens hoogwaardige service. Van ons kunt u dan ook altijd persoonlijk advies verwachten. Daarnaast zijn we gediplomeerd en gecertificeerd specialist.

De salon beschikt over moderne verzorgingsapparaten, zoals een cryolipolyse apparaat, cavitatie apparaten en laserbehandelingen voor cellulitis. De behandelkamers zijn ingericht op basis van verschillende verzorgende disciplines

Aanbieding:
Ontvang tien euro korting op elke gewenste behandeling tegen inlevering van dit artikel!

Beautysalon Marilena; Malvert 70-07, Nijmegen; 024 8481658; www.marilena.nl.

Uitgelicht

Digitale krant