Afbeelding

Bouwbedrijf Lelieveldt: 'De liefde voor mijn vak zit heel diep'

Zakelijk Zakennieuws

NIJMEGEN - Na bijna 140 jaar is Bouwbedrijf Lelieveldt niet meer weg te denken uit de Nijmeegse bouwwereld. Als aannemer werkt hij aan uiteenlopende projecten. Van de renovatie van authentieke stadspanden tot de bouw van moderne villa's.

Chris Lelieveldt is de vierde generatie aannemer binnen zijn familie. Na zijn overgrootvader, grootvader én vader is het nu zíjn missie om het bouwbedrijf verder te ontwikkelen. Lelieveldt: "De liefde voor mijn vak zit heel diep en is echt geworteld binnen mijn familie. Doordat we al zolang meedraaien in de bouw, weten we als geen ander hoe het bouwproces verloopt en hoe we onze opdrachtgevers kunnen ontzorgen."

Een prettig onderling contact tussen bouwer en opdrachtgever is altijd de basis. "Als we na een intensief bouwtraject samen tevreden kunnen terugkijken dan geeft dat zo'n kick!"

Collega's gezocht!
Vanwege de groei van de organisatie is Bouwbedrijf Lelieveldt momenteel op zoek naar gepassioneerde timmerlieden. "Onze ideale kandidaten hebben ervaring in de bouw, beschikken over rijbewijs BE en wonen in de regio Nijmegen. Daar staat tegenover dat we medewerkers ook heel veel kunnen bieden. Naast een marktconform salaris en mooie en uitdagende opdrachten, bieden we ze meteen na de proeftijd een vast contract!" Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht bij Chris Lelieveldt via 024 3604306 of info@lelieveldt.nl.

Bouwbedrijf Lelieveldt, Waldeck Pyrmontsingel 77, Nijmegen; www.lelieveldt.nl.

Uitgelicht

Digitale krant