Afbeelding

Maak kennis met de wijnen van Wijnhuis Ranke

Zakelijk Zakennieuws

NIJMEGEN - Wijnhuis Ranke beschikt al bijna 25 jaar over een mooi wijnlandgoed langs de Duitse Weinstrasse in de Pfalz. Dit vruchtbare wijngebied heeft een rijke traditie van een goede Duitse keuken en hoogwaardige kwaliteitswijnen.

Het Wijnhuis heeft natuurzuivere wijnen die op ambachtelijke wijze worden bereid, van een type druif, zonder chemische toevoegingen, puur van smaak en afdronk.Het klantenbestand hebben zij opgebouwd met onze wijnadviseurs door het hele land, die bij particulieren thuis een wijnproeverij verzorgen. Wijnhuis Ranke staat ook regelmatig op diverse beurzen en proeverijen. Via de website: www.wijnhuisranke.nl kunt u een geheel vrijblijvende proeverij aanvragen

Wijnproeven:In het proeflokaal kunt u diverse soorten speciale wijnen proeven. Er zijn vaak leuke aanbiedingen tegen scherpe prijzen, dus reden genoeg om eens binnen te lopen. Zo kunt u vrijblijvend kennis maken met de vele soorten natuurzuivere wijnen die Wijnhuis Ranke te bieden heeft.
Wijnadviseurs Franca Lamée en Theo van Heumen helpen u graag met het kiezen van de perfecte wijn voor elke gelegenheid.


De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Buiten de openingstijden is het alleen op afspraak mogelijk.

Wijnhuis Ranke, Nieuwe Nonnendaalseweg 255, Nijmegen; 024 3732655; email@weinhausranke.nl; www.wijnhuisranke.nl.

Uitgelicht

Digitale krant