Afbeelding

Pure Laserclinic gaat verhuizen naar de Sint-Annastraat in Nijmegen

Zakelijk Zakennieuws

NIJMEGEN - Over een aantal weken opent Pure Laserclinic haar nieuwe vestiging op Sint Annastraat 1 in Nijmegen. Binnen het huidinstituut wordt gewerkt met de nieuwste licht- en laserapparatuur en ervaren huidtherapeuten.

Met de Soprano Ice Platinum wordt een pijnloze en veilige ontharing tot stand gebracht. Het uitgebreide licht- en laserplatform Harmony XL zal toegepast worden bij ontharing, huidverjonging, couperose, pigmentvlekken, beenvaatjes, acne, huidverstrakking, littekens of het verwijderen van tatoeages.

Met de Accent Prime ® kan er gewerkt worden aan verstrakking van de lichaams- en gezichtscontouren door vetcellen te behandelen en de huid te verstevigen. Ook voor huidverjonging bent u aan het juiste adres bij ons. Er zal gewerkt worden met het revolutionaire Tixel apparaat om rimpels zichtbaar te verminderen en overhangende oogleden te behandelen middels een ooglidcorrectie. Haarproblemen en huidveroudering worden effectief behandeld met de mesogun waarbij hyaluronzuur en vitaminen de huid of haarzakjes worden ingebracht.

Wij staan u graag te woord voor een individueel huidverzorgingsadvies met de paramedische producten van Zo Skin Health en Lycogel. Houd onze instagrampagina @purelaserclinic in de gaten voor de opening!

Een afspraak maken? Bel naar 024 6792236; +31 620116635 of mail info@purelaserclinic.nl.

Uitgelicht

Digitale krant