Afbeelding

Open dag Liduina Bemmel; maak kennis met kunde!

Algemeen

BEMMEL - Op zaterdag 17 maart wordt in wooncentrum Liduina Bemmel aan de Gouden Appel 120 van 14.00 – 16.30 uur in samenwerking met Stichting Welzijn Lingewaard een open dag gehouden. Deze open dag is een initiatief van regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn. In het hele land zetten diverse zorgorganisaties hun deuren open voor jong en oud.

Wooncentrum Liduina Bemmel maakt deel uit van RijnWaal Zorggroep. Een groep van wooncentra voor ouderen, thuiszorg en diverse andere diensten zoals dagverzorging en persoonsalarmering. U heeft tijdens de open dag gelegenheid om kennis te maken met deze wereld van zorg, welzijn en wonen onder het genot van een hapje en een drankje. Zo kunt u een rondleiding door het wooncentrum krijgen. Hierdoor krijgt u een indruk hoe het is om in het wooncentrum te wonen of om deel te nemen aan activiteiten.

Wij nodigen geïnteresseerden van harte uit om tijdens de open dag te ontdekken of een baan interessant is bij RijnWaal Zorggroep. U kunt vragen stellen en een gesprek aangaan met onze medewerkers van Personeel & Organisatie. Bent u geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Bezoek dan het vrijwilligerscafé! Onze vrijwilligers en medewerkers vertellen daar graag meer over de mogelijkheden en het belang van vrijwilligerswerk.

Wilt u meer weten over de open dag bij Liduina of heeft u een ander vraag? Neem dan gerust contact op met de Klantenservice van RijnWaal Zorggroep, 0481 470660, of stuur een mail: klant@rijnwaal.nl.

Uitgelicht

Digitale krant