Logo gemeentenieuwsonline.nl

Lents Senioren tennistoernooi

LENT - Tennisvereniging LLTV biedt in de dertiende editie van het open Seniorentoernooi deelnemers vanaf 30 jaar opnieuw de mogelijkheid om mee te spelen. Tot 2017 lag de leeftijdsgrens nog op 35 jaar. Het toernooi, dat gehouden wordt in de laatste week van maart, is geschikt voor alle spel- en ervaringsniveaus.

De wedstrijden van het Mijnwijnclub.nl Senioren Lents Open Toernooi (SLOT) worden in de week voor Pasen gespeeld van zaterdag 24 tot zaterdag 31 maart.

Inschrijven kan voor de categorieën 30+ en 45+ voor één van de onderdelen enkel, dubbel of mix. Er wordt gestart in poulewedstrijden. Na de eerste ronde wordt gespeeld volgens een afvalschema. Op vrijdagavond 30 maart is er de traditionele feestavond met muziek en een loterij.

Vroege inschrijvers maken nu al elke week kans om een fles wijn te winnen van de hoofdsponsor Mijnwijnclub.nl. LLTV biedt deelnemers aan het SLOT een gezellig en sportief toernooi aan het begin van het nieuwe competitie seizoen. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 8 maart via www.toernooi.nl. Meer informatie: www.lltv.nl.

Meer berichten