Hoezo Helden? Foto: Marcel van den Berg
Hoezo Helden? Foto: Marcel van den Berg Foto: Marcel van den Berg

Optreden Popkoor Akkoord tijdens Winterfestijn

Algemeen

ELST - Popkoor Akkoord uit Overbetuwe stond in november met het theaterconcert ‘Hoezo helden?’ twee keer voor een uitverkochte zaal in het Arnhemse Posttheater. Akkoord zal op 20 december een aantal nummers uit dat concert ten gehore brengen in het Winterfestijncafé in de Dorpsstraat in Elst.

Popkoor Akkoord uit de gemeente Overbetuwe verzorgt gedurende het hele jaar optredens op diverse podia en pakt eens in de twee à drie jaar groots uit met een muzikale theatershow. Op 25 en 26 november verraste Akkoord het publiek in een uitverkocht Posttheater. Anderhalf jaar aan voorbereidingen leverde een fantastisch theaterconcert op. De reacties op ‘Hoezo helden?’ waren dan ook lovend. ”Jullie beste show ooit”, werd er gezegd en: “Wat een bezieling, wat een beleving!”

Tijdens het Winterfestijn in Elst doet Akkoord deze theatershow nog eens dunnetjes over. Zonder decorstukken, schmink, belichting en kostuums, maar met evenveel plezier en enthousiasme zal Akkoord onder meer een aantal nummers uit ´Hoezo helden?’ laten horen. Het gratis optreden vindt plaats in het Winterfestijncafé en begint om 20.00 uur.

Akkoord repeteert elke woensdagavond in basisschool Stap voor Stap in Elst. Tijdens de open repetitie van 10 januari zijn bassen, tenoren en sopranen van 19.45 tot 22.00 uur welkom om te komen kijken, luisteren en mee te zingen. En kippenvel te krijgen. Meer informatie over Popkoor Akkoord staat op www.popkoor-akkoord.nl.

Uitgelicht

Digitale krant