Afbeelding

Glow in the Dark verrast leerlingen OBC Elst en HPC Zetten

Algemeen

BETUWE - Drie Betuwse scholen gaven donderdag 5 oktober de aftrap voor de derde editie van Betuwe On Stage. In dit project komen vmbo-leerlingen in contact met lokale bedrijven en organisaties. Een verrassingsoptreden van de populaire dj’s Glow in The Dark zorgde voor een vlammende start op OBC Bemmel, OBC Elst en HPC Zetten. De dj’s promoten hun nieuwe album ‘Lituatie 2’

Op 27 februari vindt het Betuwe On Stage Beroepenfeest plaats. Leerlingen ontmoeten dan bedrijven en organisaties uit de Betuwe en maken direct afspraken voor werkbezoeken. Deze werkbezoeken vinden plaats op 15 maart, de zogenoemde Doe Dag. Vijf scholen werken samen in Betuwe On Stage; Citadel College, HPC Zetten, OBC Bemmel, OBC Elst en OBC Huissen. Mentoren bereiden de leerlingen voor op hun studiekeuze en op het bouwen van een lokaal netwerk.

Het optreden begon iets later dan verwacht. In no time dansten de leerlingen door de aula’s. Glow in The Dark sloot het optreden af met een fotomoment voor alle leerlingen. Een leerlinge bleek goed uitgerust. Zij vroeg de DJ’s: “Hebben jullie nog een manager nodig? Want dan wil ik wel bij jullie stage lopen”.

Uitgelicht

Digitale krant