Teams Essentia goed begonnen aan competitie

Algemeen

BEMMEL - Het eerste en het tweede team van tafeltennisvereniging Essentia hebben een heel goede start gehad in de competitie. Na drie speelronden staan beide teams op een tweede plaats.

Essentia 1 heeft twee prachtige overwinningen behaald tegen Herpen en Akris. Alleen tegen de gedoodverfde titelkandidaat TT Nijmegen werd verloren. Jorn Sanders en Ton Wannet spelen tot nu toe een zeer sterk seizoen. Waar Jorn liefst 7 van de 9 partijen wist te winnen, lukte Ton het om 6 van de 9 partijen te winnen. Maarten Nijenhuis had een verdienstelijke invalbeurt door afgelopen vrijdag twee partijen te winnen.

Essentia 2 staat op één punt achterstand van de koploper, terwijl ze deze koploper als eens verslagen hebben. Dat belooft veel voor de rest van de competitie. In dit team is niet één kopman aan te wijzen. Alle spelers stegen de afgelopen weken boven hun normale niveau uit.

Ook zin om eens een balletje te komen spelen? Kom dan op vrijdagavond langs in de Schaapskooi te Bemmel. Om 20.15 uur begint de training. Om 21.15 uur is er dan nog de mogelijkheid om vrij te spelen.
Daarnaast is er elke dinsdagmiddag een seniorenmiddag bij TTV Essentia. Een mooie groep van 55+-ers slaan tussen 14.00 en 16.00 uur een balletje in De Schaapskooi in Bemmel. Het fanatisme is groot, terwijl er ook ruimte is voor gezelligheid en humor. Ook hier bent u welkom.

Meer informatie? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl of via www.facebook.com/TTVEssentia.

Uitgelicht

Digitale krant