Enthousiast popkoor Future. (foto: Jessica van Roekel - van Hunnik, Fotomomentjes)
Enthousiast popkoor Future. (foto: Jessica van Roekel - van Hunnik, Fotomomentjes) Foto: Jessica van Roekel - van Hunnik, Fotomomentjes

Popkoor Future schittert met drie shows van Hypnotized in Theater Agnietenhof

Algemeen

ELST/TIEL - Op 12 en 13 april schitterde Popkoor Future op het podium van Theater Agnietenhof in Tiel met hun betoverende show Hypnotized. Als een vijfstemmig koor hebben ze hun talenten gebundeld en het publiek meegenomen op een muzikale reis. Met 22 nummers, waaronder hits als “Higher Power” van Coldplay, “Hypnotized” van Purple Disco Machine en Sophie and The Giants en “Once Upon Another Time” van Sara Bareilles, wisten ze het publiek te boeien en te ontroeren.

De muzikale begeleiding door de Ruben Weverling band tilde het optreden van het popkoor naar een hoger niveau met hun vakmanschap en enthousiasme. Het succes van de shows is een testament aan de toewijding en het talent van alle betrokkenen, van de zangers en muzikanten tot aan de technici en organisatoren achter de schermen. 

“Wij zijn ontzettend trots op de prestaties van onze solisten,” aldus Erik Fortier, dirigent van Popkoor Future. “Hun vocale talent en emotionele interpretatie voegden een diepgaande dimensie toe aan onze shows en raakten het publiek recht in het hart.”

Met staande ovaties en luid gejuich nam het publiek afscheid van Popkoor Future na drie betoverende optredens in Theater Agnietenhof. Voor velen was het een ervaring om nooit te vergeten, en het koor kijkt nu al uit naar de volgende keer dat ze het podium mogen betreden en hun passie voor muziek kunnen delen met een enthousiast publiek.

Popkoor Future nodigt enthousiaste zangers jonger dan 55 jaar uit voor de open repetitie om mee te komen zingen op woensdag 24 april in het Bestegoed, Tabaksweg 20 in Elst (U). Meer informatie is te vinden op www.popkoorfuture.nl.

Uitgelicht

Digitale krant