Afbeelding
Foto: Pixabay

Huis van Dodewaard viert de opkomst van de lente met bruisende activiteiten in april

Algemeen

DODEWAARD - Terwijl de zon steeds krachtiger schijnt en de eerste tekenen van de lente zich aandienen, wordt een ieder uitgenodigd om deel te nemen aan de activiteiten die het Huis van Dodewaard te bieden heeft. 

Wekelijks komen buurtbewoners hier bijeen en starten ze in de ochtend met een kop koffie of thee, gevolgd door een smakelijke warme maaltijd, vers bereid door de vrijwilliger.

Na de gezamenlijke maaltijd worden er workshops aangeboden, waarbij deelnemers (voor wie wil) hun handen uit de mouwen kunnen steken om creatief aan de slag te gaan. De activiteiten in april staan in het teken van het voorjaar.

Middagprogramma april

5 april – voorjaarsmandje. Laat je inspireren en creëer je eigen unieke voorjaarsmandje, gemaakt van een eenvoudige glazen pot.
12 april – bloemenonderzetter. Verander eenvoudige wasknijpers in prachtige bloemvormige onderzetters, een charmante toevoeging aan elke tafelsetting.
19 april - fotolijstje. Leg je kostbare lentemomenten vast in een zelfgemaakt fotolijstje, versierd met een prachtige lenteboom
26 april - popjes en bloemen van pompons. Laat je verbeelding de vrije loop en maak schattige popjes en vrolijke bloemen van pompons. En om in de feeststemming van Koningsdag te blijven, serveren we heerlijke oranjetompoezen en een verfrissend glaasje oranjebitter.

Aanmelden

Iedereen is welkom om mee te doen. Aanmelden kan huisvandodewaard@swanwelzijn.nl of door te bellen naar 06 82278064. 

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten die bij Huis van Dodewaard plaatsvinden, kijk dan op www.swanwelzijn.nl of volg Huis van Dodewaard op Facebook voor meer informatie.

Uitgelicht

Digitale krant