Afbeelding
Foto: Hartstichting

De Hartstichting zoekt collectanten in Rhenen

Algemeen

RHENEN - Iedereen kan iets doen! Van 9 - 15 april vindt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting plaats. Om deze week tot een succes te maken, is de Hartstichting op zoek naar zoveel mogelijk collectanten. Tijdens de collecteweek komen de collectanten in beweging voor een betere hartgezondheid voor iedereen.

Whaheeda (48) collecteert al vijf jaar voor de Hartstichting: ‘Een bijdrage leveren aan een goed doel vind ik belangrijk. Ik vind het ook fijn dat ik kan collecteren in mijn eigen buurt, zo ben ik ook nog eens in contact met veel buurtgenoten.’

Als we niets doen, groeit het aantal hart- en vaatpatiënten binnen acht jaar met bijna een miljoen. Om dit tegen te gaan moeten we de hartgezondheid van Nederland verbeteren. Allereerst willen we zorgen dat mensen geen hart- of vaatziekte krijgen. Door te zorgen voor een gezondere leefomgeving en het tijdig opsporen van risicofactoren zoals hoge bloeddruk. Tegelijk zijn we er voor mensen met een hart- of vaatziekte die ons nú nodig hebben. Door te blijven inzetten op wetenschappelijk onderzoek om hart- en ziekten eerder op te sporen en beter te behandelen.

Aanmelden

Meedoen is makkelijk! Je loopt in je eigen wijk en het collecteren duurt ongeveer twee uurtjes. “Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Marianne Brouwer, mfjbrouwer@hotmail.com of 06-12684906. Of via www.hartstichting.nl/wordcollectant of bel met 070 - 315 56 95.”

Uitgelicht

Digitale krant