‘Happen & trappen’ bloesemtocht door de Betuwe

Algemeen

OPHEUSDEN - Fietsen tussen de bloesem in de Betuwe. Unieke tuinen mogen bezoeken. Genieten van het uitzicht vanaf de kerktoren van Opheusden. Een kijkje in een stal. Bij elke stop is er iets lekkers te eten of te drinken. Dat is wat je kunt verwachten van de ‘Happen & trappen’ fietstocht. 

Vrijwilligers van de HVC-werkgroep Betuwe zetten op zaterdag 15 april tussen 12.00 en 16.00 uur een fietsroute uit van 20 kilometer. De opbrengst is voor Stichting HVC (Hulp Vervolgde Christenen).
Vanuit heel Nederland komt men naar de Betuwe om te genieten van alle bloesem, daarom is er bij de start van de fietstocht voldoende parkeergelegenheid voor auto’s met fietsendragers. Natuurlijk sluiten we de middag af met Betuws fruit.
Kom ook happen en trappen én help zo vervolgde christenen in Irak. Prijzen: Volwassene 15 / Kind 10 / Gezin 50 euro. Aanmelden: tot en met 8 april via 06-11408543 of betuwe@stichtinghvc.nl. Start: Barten Tuinen, 15 april, 12.00 - 14.00 uur. Lakemondsestraat 5 in Opheusden.

Deze actie wordt georganiseerd door HVC-werkgroep ‘Betuwe’ ten behoeve van vervolgde christenen in Irak (www.stichtinghvc.nl/irak). Alle informatie over ‘Happen & trappen’ is na te lezen op: www.stichtinghvc.nl/happentrappen.

Uitgelicht

Digitale krant