Cultureel Comité Neder-Betuwe zoekt bestuursleden

Algemeen

NEDER-BETUWE - Het Cultureel Comité Neder-Betuwe, heeft tot doel de cultuur in de gemeente Neder-Betuwe te stimuleren en faciliteren. Het wil daarbij een actieve bijdrage leveren om cultuur, in brede zin, in de Neder-Betuwe onder de aandacht te brengen. “Wij willen dat doen voor de inwoners en hopelijk ook in samenwerking met u als inwoner.”

“We organiseren 2 á 3 concerten per jaar en jaarlijks (om en om) de expositie ‘Laat zien wat je maakt’ en voor muzikanten ‘Laat van je horen’. Wij zoeken nieuwe leden voor het bestuur van het comité. Nu zijn we met vijf personen en we willen uitbreiden naar acht personen.

We zijn vooral op zoek naar een voorzitter. Iemand die samen met de zeven andere bestuursleden voor een gevarieerd programma kan zorgen, de boel bij elkaar houdt en weet hoe een bestuur moet werken of in ieder geval zich hierin wil verdiepen.

We zijn een leuk en gezellig team, vergaderen zes keer per jaar en je hebt natuurlijk gratis toegang tot de activiteiten van het comité. Ben je nieuwsgierig en vind je het leuk en interessant om Neder-Betuwe cultureler te maken, neem dan contact op met het secretariaat: ccnedbet@gmail.com”, aldus Vronie Reinking, Irene Postma, Pieter de Regt, Letty Hoekman, Pieternel Friedrichs

Uitgelicht

Digitale krant