Afbeelding

Wil jij mijn (speel)wereld vergroten?

Algemeen

NEDER-BETUWE - Buurtgezinnen in Neder-Betuwe is voor een lieve, vrolijke jongen (6) op zoek naar een steungezin waar hij om de week op woensdagmiddag naartoe kan. Mocht er een klik zijn, dan is het fijn als hij ook af en toe op een andere middag welkom is, zodat zijn moeder naar het ziekenhuis kan.

Deze knul vormt samen met zijn ouders, twee broers en zijn zus een liefdevol en warm gezin.
Zijn moeder is erg zorgzaam en wil het beste voor haar zoon. Zij cijfert zichzelf vaak weg om er voor haar kinderen te zijn.

Op sommige momenten lukt het haar door omstandigheden echter niet om haar zoon te helpen, bijvoorbeeld met zijn huiswerk of het spelen van een spelletje. Het is fijn als hij deze aandacht bij het steungezin krijgt en hij op deze manier zijn (speel)wereld kan vergroten.
Ook is het fijn als je hem voorleest en meeneemt naar de bibliotheek. Zo kan dit lieve kereltje zijn woordenschat vergroten.

Dit kereltje houdt van fietsen, een spelletje op de tablet en trampoline springen. Hij heeft een rijke fantasie, is in veel dingen geïnteresseerd en heeft een eigen willetje.

Wij zoeken een rustig gezin: Waar deze jongen om de week op woensdagmiddag welkom is; Waar hij zijn spel leert uitbreiden en er af en toe tijd is om huiswerk te maken; Dat met deze jongen wil lezen om zijn woordenschat te vergroten; Met kleine kinderen (tot 5 jaar) of waar de kinderen al (bijna) het huis uit zijn.

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Froukje van Haut, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Neder-Betuwe, via froukje@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06 22961694.

 

Uitgelicht

Digitale krant