Organiseer jij een (sociale) activiteit in Dodewaard?

Algemeen

DODEWAARD - Dan kan jouw aanbod binnenkort bij bewoners op de deurmat liggen. Activiteiten voor bewoners in Dodewaard, die door verenigingen of vrijwilligersorganisaties worden georganiseerd, kunnen namelijk een plekje krijgen op een nieuwe flyer.

Met name de bewoners op leeftijd weten niet altijd welk aanbod er voor hen is in het dorp, terwijl er toch best veel wordt georganiseerd voor hen. Door dit signaal heeft Welzijn Rivierstroom besloten een flyer te ontwerpen. Op deze flyer moet een totaaloverzicht komen van het aanbod waar bewoners aan mee kunnen doen en is bedoeld om fysiek te overhandigen. Denk hierbij aan een koffie-inloop, een spelletjesmiddag, beweegactiviteiten voor senioren, wandelclubs of de cursussen in de bibliotheek. 

“Eigenlijk alle maatschappelijke activiteiten, die bijvoorbeeld bijdragen aan het tegengaan van eenzaamheid, kunnen worden opgenomen. Met name voor de bewoners die niet of nauwelijks op het internet te vinden zijn, kan zo’n overzicht op papier erg fijn zijn.” Sociaal Werker Lisanne Gesthuizen doet hiermee een oproep aan verenigingen en vrijwilligersorganisaties.

Organiseer jij een activiteit die 1. een maatschappelijke insteek heeft; 2. geschikt is voor volwassen en senioren in Dodewaard en omgeving; 3. terugkerend plaatsvindt (en dus niet eenmalig)? Neem dan contact op met Lisanne Gesthuizen, via lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl of via 06 19544160.”

Uitgelicht

Digitale krant