Logo gemeentenieuwsonline.nl

Mediterrane avond bij De Onvergetelijke Kookclub regio Arnhem-Nijmegen

ELST - De Onvergetelijke Kookclub Arnhem- Nijmegen houdt ook in het najaar weer bijeenkomsten. Mensen met dementie en hun mantelzorger (of een familielid of maatje) kunnen bij de Kookclub terecht voor een gezellige avond. 

Elke vierde woensdag van de maand, dus in dit najaar op 28 september, 26 oktober, 23 november en tot slot op 28 december. Nieuw is dat de menu’s elke maand een ander thema hebben. In de maand september is dit “Mediterrane Heerlijkheid”.

Om 17.00 uur starten we altijd met een welkomstdrankje en daarna gaan we in koppels aan de slag om onder begeleiding van een professionele kok en gedreven vrijwilligers een 3-gangenmenu te koken. Als het diner gereed is eten we samen. Tegen 20.00 uur sluiten we de avond af met een kop koffie of thee waarna de gasten huiswaarts keren.
Locatie is De Ruimte, Sint-Maartenstraat 32b in Elst. Bijdrage is 7,50 euro per persoon per avond.

“Heeft u ook zin om een keer mee te doen of heeft u vragen? Neem dan contact op met Maaike van Beek op 06 44986453 of m.van.beek@alzheimervrijwilligers.nl.”

De Onvergetelijke Kookclub is een initiatief van Alzheimer Nederland en Resto vanHarte en wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Meer berichten