Afbeelding
Foto: repaircafe rhenen

Kom sleutelen bij het Repair Café Rhenen!

Algemeen

RHENEN - Haalde jij als kind al de afstandsbediening uit elkaar om te zien hoe die werkte? Heb je technisch inzicht en plezier in het helpen van mensen met defecte spullen? Kom dan eens sfeer proeven bij het Repair Café Rhenen. Maandelijks organiseren we een reparatiemiddag.

“We repareren bijvoorbeeld elektrische (huishoudelijke) apparaten als mixers, stofzuigers, muziekapparatuur, maar ook tuingereedschap. Het is geen kwestie van afleveren en weer vertrekken: het Repair Café is ook een ontmoetingsplek. De koffie en thee staan klaar en reparateur en eigenaar van het apparaat kijken samen wat het mogelijke probleem kan zijn, dat verholpen moet worden. Het leukste is als je daarbij iets van je eigen kennis kan overdragen aan de bezoeker. Voor eventueel benodigde onderdelen adviseer je de bezoeker waar hij/zij deze kan halen.

Wat biedt het Repair Café?

Naast het contact met de bezoekers, is het samen bezig zijn in het team ook erg plezierig. De andere vrijwilligers denken met je mee en delen hun kennis. Sommigen repareren misschien weer andere dingen dan jij, zoals speelgoed, kleding of apparaten die jou onbekend zijn. Eens in het jaar organiseren we een moment van gezellig samenzijn voor alle vrijwilligers.

Wanneer?

Elke vierde vrijdag van de maand houden wij het Repair Café in de Westpoort, Veerweg 1, Rhenen. Je bent dan ongeveer een middag bezig.

Contact

Kom je een keer sfeer proeven? Op www.repaircaferhenen.nl en facebook vind je de eerstvolgende data van de Repair Cafés. Je kunt ook alvast mailen naar repaircaferhenen@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant