Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Krijtbord bij ingang Huiskamer.&nbsp;</p>

Krijtbord bij ingang Huiskamer. 

(Foto: Welzijn Rivierstroom)

Huiskamer van Elst

ELST - Op 1 juni opende Het Bestegoed in Elst haar deuren voor ‘de Huiskamer van Elst’. Sindsdien staat van maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur de koffie en thee voor een ieder klaar op de lange tafel in Bibliotheek Zout. Een mooie plek om te groeten en ontmoeten, of lekker een krantje te lezen!

“Sinds de start weten steeds meer mensen de Huiskamer te vinden en krijgen wij van verschillende kanten te horen dat het een zeer welkom initiatief is. De sfeer is laagdrempelig, en het voordeel van een bibliotheek is dat er altijd wat te lezen is!”

Thema’s

“Na de zomervakantie, in september, gaan we van start met maandthema’s. Binnen de thema’s is ruimte voor informatie, decoratie of eventueel zelfs een thema-gerelateerde activiteit/workshop tijdens de Huiskamer uren.
Als u ideeën heeft voor een thema dan kunt u dit laten weten aan Nanda van Welzijn Rivierstroom. Bel of app naar 06 47547277 of stuur een e-mail naar nandaheshof@welzijnrivierstroom.nl.”

Gastbeheerder worden?

“Lijkt het je leuk om iets actiefs te doen in Elst en hou je ook van koffie en gezelligheid? Kom dan als gastbeheerder een paar uurtjes in de week de Huiskamer van Elst bemannen! Hiervoor kan je contact opnemen met Anja Pot via telefoon 06 28813829 of e-mail naar anja.pot@rhenen.nl. Ook kan je gerust eens binnenlopen op een Huiskamer-ochtend tussen 10:00 en 12:00 uur. Dan is er iemand aanwezig die eventuele vragen over de functie kan beantwoorden en je kan meteen een kopje koffie komen drinken!”

Meer berichten